Rijeka za Rijeku

Poredak turnira RIJEKA ZA RIJEKU 2010

Od 01. do 05. veljače održano je Amatersko prvenstvo ŠK Rijeke, „Rijeka za Rijeku“. Pravo nastupa imali su igrači s rejtingom do 2100. Turnir se igrao u dva dijela. Najprije je održan „rapid“, 9 kola, 20 min po igraču, a u konkurenciji 36 igrača iz 9 klubova pobijedio je Andraš Maraci sa 7,5 bodova ispred Igora Pejića (7), Briana Dintera (6,5) Bože Zrilića, Elvisa Klasana, Darka Jagodića, Vlatka Kukuljana i Marjana Majnarića (svi 6 bodova) itd

Nakon rapida odigran je „cuger“. Nakon 15 kola nijanse su odlučivale o pobjedniku. Elvis Klasan je skupio 10,5 bodova kao i drugoplasirani Mislav Monjac te treći Marijan Majnarić. Samo pola boda zaostali su Zrilić, Kukuljan i Tica, a u borbi za vrh bili su i Maraci i Pejić (9,5).
Za konačni poredak zbrajala su se oba turnira po sistemu „koliko igrača toliko bodova“. Sa petim mjestom u rapidu i pobjedi u cugeru Elvis Klasan je skupio 66 bodova. Slijede Zrilić (64), Maraci (63), Pejić i Majnarić (61), Kukuljan i Monjac (60) itd. Nagrađeni su svi igrači, glazbene linije za prva tri, dva mobitela kao specijalne nagrade a razne predmetne nagrade podijeljene su ostalima po principu – bolje plasirani igrač prvi bira !

RASPIS I PODACI TURNIRA RIJEKA ZA RIJEKU 2010